2020-06-10 21:17:20
Φωτογραφία για Τοπικά χρονίζοντα προβλήματα! Επιζητούν επίλυση! Συναντήσεις χρήσιμες και ελπιδοφόρες!
ΤΟΠΙΚΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΛΥΣΗ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ!

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.

Μετά τον τρίμηνο κατ' οίκον περιορισμό που μας υποχρέωσε ο επάρατος και αόρατος κορονοϊός, το προχθεσινό εορταστικό τριήμερο, που ήρθησαν οι περιορισμοί, είχαμε την ευχάριστη ευκαιρία να έχουμε χρήσιμες και επωφελείς συναντήσεις με διάφορους ιθύνοντες της δημόσιας ζωής.. Έτσι κατόπιν πρότασης του αγαπητού συμπατριώτη Μυτικιώτη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, κ. Νίκου Αθανασίου Παπαναστάση, έγινε μία συνάντηση στον Μύτικα μαζί του, στην οποία παραβρέθηκαμε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης και εγώ ο υπογραφών.

Ο κ. Παπαναστάσης μου ζήτησε να τον ενημερώσω με έγγραφα στοιχεία για το Κέντρο Υγείας Μύτικα και την μετεγκατάσταση από το παλαιό προκατασκευασμένο στο νέοανεργεθέν  σύγχρονο κτήριο.


Παρόντος και του κ. Δημάρχου, έκανα μία πλήρη ενημέρωση και υπέβαλα στον κ. Βουλευτή τα δημοσιευθέντα στο διαδίκτυο δημοσιεύματα μου, τα οποία μπορεί να καταθέσει στην ΕΡΩΤΗΣΗ ή και ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ που θα κάνει στη Βουλή, που θα απευθύνονται στον Υπουργό Υγείας.

Ο κ. Δήμαρχος τον ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί και συνεχίζει να δραστηριοποιείται για την επίλυση του προβλήματος, συνεργαζόμενος με την 6η ΥΠΕ, τον Βουλευτή Λευκάδος κ. Καββαδά και τον Δήμαρχο Λευκάδας κ.Καλό, με τον οποίο μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, επειδή το Κέντρο Υγείας Μύτικα εξυπηρετεί και τα νησιά Κάλαμο και Κάστο που ανήκουν στο Δήμο Λευκάδας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ