2020-06-11 15:13:48
Φωτογραφία για Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών δημιουργιών. -Συμμετείχε με τις δημιουργίες της και η Αστακιώτισα Δέσποινα Κατζου-Πλουμη
      Πραγματοποιήθηκαν χθες σε gallery στην Κηφισιά τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών δημιουργιών. Όσοι παρευρέθηκαν  θαύμασαν  τα εντυπωσιακά δημιουργήματα των καλλιτεχνών, τα οποία θα παραμείνουν στον χώρο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου

Όλοι οι δημιουργοί που παρέλαβαν ένα τιμητικό δίπλωμα, αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στις δημιουργίες τους και στο ενδιαφέρον  που τους   ώθησε να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη εικαστική τέχνη.

Στην έκθεση συμμετείχε με τις δημιουργίες της και η Δέσποινα Κατζου-Πλουμη με τρεις πίνακες. Δυστυχώς όμως ένα προσωπικό  πρόβλημα την κράτησε στον Αστακό και η παρουσία της δεν ήταν δυνατή. Η εκπροσώπηση  εκ μέρους της ήταν σε πρώτο βαθμό συγγενείας από τον γιο της Θανάση Πλουμη ο οποίος και παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα. 

Χαρακτηριστικό της κομψότητας και της  εντυπωσιακής καλλιτεχνικής δημιουργίας των έργων της Δέσποινας ήταν και το ενδιαφέρον  της βουλευτή της Ν.Δ Κυκλάδων Κατερίνας   Μονογυιού, η οποία παρέμεινε για λίγα λεπτά μπροστά στο ένα από τα τρία έργα της Δέσποινας.

 

Οι ευχές όλων των Αστακιωτών την συνοδεύουν ώστε  να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών και με άλλους καλλιτέχνες παράλληλα δε   να συμμετάσχει  σε ακόμη  περισσότερες εκθέσεις.

 Δείτε πολλές Φωτογραφίες  από τον Χρήστο Μπόνη ..

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γίνεται σειρά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γίνεται σειρά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ