2020-06-11 16:21:19
Φωτογραφία για Υπερδιπλασιάζονται οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού. -Ειδική πρόνοια επιδότησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
      Ανακοινώθηκε σήμερα το νέο, ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 από τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη. 

 

Όπως δήλωσε ο Υπ. Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης:

«Σε μία κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων μαζί με τον ΟΑΕΔ στηρίζουν έμπρακτα τον εσωτερικό τουρισμό της χώρας μέσα από την επανασχεδίαση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού για το διάστημα 2020-2021.

Ο εσωτερικός τουρισμός, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, αποτελεί οξυγόνο για την τόνωση της τουριστικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που μπορεί να επιτευχθεί με την ενίσχυση του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού, ενός προγράμματος με έντονο κοινωνικό πρόσημο.

Στόχος μας είναι να ωφεληθούν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα όλοι όσοι είναι οικονομικά αδύναμοι. Δίνουμε την δυνατότητα  σε όλους να κάνουν διακοπές σε τουριστικό προορισμό της αρεσκείας τους και παράλληλα στηρίζουμε  τις τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time... (10/6/2020)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time... (10/6/2020)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ