2020-06-12 09:48:19
Φωτογραφία για ViewSonic ανακοινώνει το gaming monitor Elite XG270QG
Το  high-end monitor της ViewSonic διαθέτει IPS Nano Color G-SYNC πάνελ 27 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 165Hz, χρόνο απόκρισης 1ms, τεχνολογία Nvidia G-Sync, ανάλυση 2560 x 1440 (QHD) και κάλυψη χρώματος DCI-P3 98%.

Η ανανεωμένη σχεδίαση της Elite XG270QG βελτιώνει την οργάνωση και αναβαθμίζει το setup κάθε gamer. Πιο συγκεκριμένα, φέρει ενσωματωμένο mouse bungee, headphone hook, ατμοσφαιρικό φωτισμό ELITE RGB και μία πολύ λεπτή βάση από αλουμίνιο, γύρω από την οποία μπορεί να περιελιχθεί το καλώδιο της. Τα εξίσου λεπτά περιθώρια, σε μαύρο χρώμα προσδίδουν επιπλέον κομψότητα, ενώ το πάχος της δεν ξεπερνά τα 265mm, για να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της είναι οι αποσπώμενες προστατευτικές ασπίδες στα πλαϊνά, που λειτουργούν σαν “παρωπίδες”, για μεγαλύτερη καθήλωση.

Η οθόνη μπορεί να πάρει διάφορες διαμορφώσεις στο χώρο, αφού παρέχει ρύθμιση ύψους 120mm, δυνατότητα στροφής αριστερά και δεξιά κατά 90 μοίρες και 25 μοίρες κλίσης μπροστά και πίσω. Ακόμα, μπορεί να περιστραφεί όταν βρίσκεται σε portrait mode, ενώ υποστηρίζει και VESA mount 100mm.


Εκτός όσων ήδη αναφέρθηκαν, διαθέτει και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρα HDMI 2.0, DisplayPort 1.4b, τρείς θύρες USB 3.0 και μία θύρα USB Type-B upstream, για να μπορείτε να τη συνδέσετε με το PC σας.

Οι κορυφαίες λειτουργίες της ViewSonic είναι κατάλληλες για το σύγχρονο gaming. Πρόκειται για ένα πάνελ 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440, αρκετά υψηλή, για μεγαλύτερη  ακρίβεια σε σχέση με τα 4Κ. Η τεχνολογία Nvidia G-Sync έχει σαν αποτέλεσμα ομαλό gaming, χωρίς το παραμικρό ghosting και tearing.

Η τεχνολογία IPS Nano Color που ενσωματώνει η Elite XG270QG, αποδίδει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, χάρη στη χρήση ενός λεπτού στρώματος νανοσωματιδίων στον οπίσθιο φωτισμό. Πιο συγκεκριμένα, κάλυψη χρώματος 98% DCI-P3 και 99,8% του sRGB colour space, κάτι που πρακτικά σημαίνει εκπληκτική φωτεινότητα στο πάνελ, με μία πλούσια παλέτα χρωμάτων που προσφέρει μεγάλο βάθος εικόνας.

Εκτός όμως από την ακρίβεια των χρωμάτων, σε κάθε gaming monitor πολύ σημαντική είναι και η ταχύτητα. Το IPS του πάνελ έχει χρόνο απόκρισης GtG 1ms, ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και κατά μέσο όρο input lag 5,32 ms. Φανταστικές τιμές για όποιον ενδιαφέρεται για γρήγορο και ανταγωνιστικό gaming. Υπάρχουν πολλές οθόνες αυτή τη στιγμή με την ίδια ανάλυση και τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης, αλλά όχι με χρόνο απόκρισης στο 1 ms! Αντίθετα, πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα χρησιμοποιούν την τεχνολογία TN, η οποία τείνει να αποδίδει φτωχότερη ακρίβεια χρώματος και λιγότερες γωνίες θέασης. Η μόνη που συνδυάζει GHz Sync 165Hz, ανάλυση 1440p και χρόνο απόκρισης 1ms σε ένα IPS πάνελ είναι η Elite XG270QG της ViewSonic.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ