2020-06-13 09:14:19
Φωτογραφία για Η GIGABYTE αποκάλυψε και την B550 VISION D
Κάνοντας σαφές πως προορίζεται για creators που θέλουν και η εμφάνιση του build τους να είναι προσεγμένη, η B550 VISION D έρχεται σύντομα στην αγορά από τη GIGABYTE, έχοντας πλήρη υποστήριξη των νεότερων Ryzen επεξεργαστών της AMD, όπως της τρίτης γενιάς που κυκλοφορεί για περίπου ένα έτος.

 Η συγκεκριμένη μητρική φέρει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για επαγγελματίες όπως για παράδειγμα υποστήριξη για ECC un-buffered μνήμες DDR4, δύο USB Type-C στο πίσω μέρος, WiFi 6 μέσω του Titan Ridge chip της Intel, ενώ ενσωματώνει πλήθος συνδέσεων, όπως δύο συνδέσεις εικόνας στο πίσω μέρος, για χρήση με τα 3000 Series chips που ενσωματώνουν και γραφικά, αλλά και τους μελλοντικούς Ryzen APUs που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. 

 Το κύκλωμα τροφοδοσίας εδώ αποτελείται από αρκετές φάσεις PWM, καθώς και μελετημένη ψύξη με ορθογώνια καλύμματα που ακολουθούν τις γραμμές της μητρικής, για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα
. Παράλληλα, μιας και είναι το B550 chipset της AMD, υπάρχει support για PCIe Gen 4 συνδέσεις M.2 και PCIe για σύγχρονα μέσα αποθήκευσης και κάρτες γραφικών αντίστοιχα, αυξάνοντας έτσι τις επιδόσεις σε δεκάδες workloads. Επιπλέον, στο I/O panel συναντάμε και δύο Gigabit Ethernet συνδέσεις που τρέχουν από controllers της Intel, δείχνοντας έτσι πως το μοντέλο προορίζεται για απαιτητικούς χρήστες. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλά για τη διαθεσιμότητα της μητρικής στην αγορά, ωστόσο αναμένεται αρκετά σύντομα, αφού ουσιαστικά το VISION brand, εμφανίστηκε με τις πρώτες 400 Series μητρικές της Intel, για το LGA 1200 socket.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ