2020-06-13 14:17:49
Φωτογραφία για Τραμπ μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν περί νοθείας στις εκλογές: Εάν χάσω θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα
Ένα 24ωρο νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν είπε πως ο Τραμπ ενδέχεται να κλέψει και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο

Εν μέσω δημοσκοπικής κατρακύλας του Ντόναλντ Τραμπ και ενώ η δυσάρεσκεια του κόσμου είναι φανερή τόσο για τους χειρισμούς του αναφορικά με την πανδημία όσο και για τις δηλώσεις του μετά τη δολοφονία του Αφοαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, εάν χάσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, Τζο Μπάιντεν, είπε πως ο Τραμπ ενδέχεται να «κλέψει» και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, ο Μπάιντεν είπε πως θα ενεργοποιηθεί ο στρατός εάν δεν αφήσει την εξουσία ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στην περίπτωση ήττας.

«Ασφαλώς, εάν δεν νικήσω, δεν θα νικήσω. Αυτό που εννοώ, ξέρετε, είναι ότι θα συνεχίσω και θα κάνω άλλα πράγματα», διαβεβαίωσε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Channel και προβλήθηκε σήμερα.


Καθώς η κούρσα μεταξύ του Τραμπ και του Μπάιντεν έχει ενταθεί ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, οι δύο πολιτικοί υποστηρίζουν ότι η αντίπαλη πλευρά σκοπεύει να «κλέψει» τη νίκη.

Ο Μπάιντεν, που προηγείται του Τραμπ στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι πως ο Τραμπ θα επιχειρήσει να «κλέψει» τις εκλογές, αν και ο πρώην αντιπρόεδρος δεν εξήγησε περαιτέρω με ποιον τρόπο πιστεύει πως ο Τραμπ ενδεχομένως θα επιχειρήσει να το κάνει αυτό.

Τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου στο Fox News υπονοούν ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, όμως ο πρόεδρος δεν το είπε ακριβώς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ