2020-06-13 18:40:09
Φωτογραφία για Κόνι Μεταξά: «Το J2US δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο»
Στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την εμπειρία της στο J2US. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αποκάλυψε πως είναι η συνεργασία της με τον Τάσο Ξιάρχο αλλά και τι νιώθει ότι έχει κερδίσει από την συμμετοχή της στο show.

Γιατί είπες το «ναι» στη συμμετοχή σου στο «Just the 2 of Us»;

«Θεωρούσα ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία, μέσα από την οποία θα μπορούσα να μάθω και να κάνω καινούρια πράγματα. Μόνο και μόνο που μπορούμε κάθε εβδομάδα να δουλεύουμε πάνω σε κάτι καινούριο είναι σαν σχολείο».

Με την κριτική πώς τα πας;

«Δέχομαι πολύ εύκολα κριτική στη δουλειά μου, κυρίως από ανθρώπους καταξιωμένους, οπότε εγώ το βλέπω πάντα σαν μια ευκαιρία για να μάθω. Αυτό που θα μου πουν θα το ακούσω και θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στην εμφάνισή μου την επόμενη φορά».

Υπάρχει κάτι που σου είπε κάποιος κριτής και σε στενοχώρησε;


«Όχι, γιατί εγώ ακόμα και τα αρνητικά σχόλια μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να με κάνουν καλύτερη. Δεν το παίρνω προσωπικά, δεν πειράζει τον εγωισμό μου.

Πώς είναι η συνεργασία σου τον Τάσο;

«Όσο εύκολη είναι, άλλο τόσο δύσκολη είναι, γιατί όταν έχεις άνεση με έναν άνθρωπο, θα συνεννοηθείς μεν πιο εύκολα, αλλά θα έρθεις και πιο εύκολα σε αντιπαράθεση. Δεν φοβάσαι να του την πραγματική σου γνώμη του φωνάξεις ή να του μιλήσεις άσχημα, ακριβώς επειδή γνωρίζεστε τόσο καλά».

Σας θεωρούν φαβορί. Θα ήθελες να είστε οι νικητές;

«Βέβαια! Εννοείται! Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις».

Σε ενοχλεί που πολλές φορές το κοινό κρατάει μέσα στο παιχνίδι διαγωνιζόμενους που ομολογουμένως δεν έχουν καθόλου φωνή;

«Στην τελική, είναι τηλεόραση και μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην έχει φωνή, άλλο να έχει κάτι που ο τηλεθεατής θέλει να βλέπει. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο φωνητικά, είναι και ψυχαγωγία! Οι μισοί στο σόου δεν θεωρούνται τραγουδιστές, είναι σελέμπριτι, τους οποίους βοηθάμε να τραγουδήσουν. Δεν θα πω ποτέ "γιατί κράτησαν αυτόν, που δεν τραγουδάει καλά;" και "γιατί δεν τον έδιωχναν;", δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ