2020-06-14 20:00:14
Φωτογραφία για Για αυτό το πρόγραμμα συζητά ο Τσουβέλας...
Είχαμε αναφέρει και την προηγούμενη εβδομάδα (δες εδώ) πως στον ΑΝΤ1 υπάρχει ένα κενό slot που ακόμα δεν έχει "κλειδώσει".

Συγκεκριμένα, οι σειρές "Άγριες Μέλισσες", "Το Καφέ της Χαράς", "La Famiglia" και η νέα κωμωδία του Γιάννη Μπέζου θα καλύπτουν τις δύο ώρες από τις τρεις της prime time ζώνης.

Η απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι την τρίτη ώρα (μάλλον το 9-10) να μην προστεθούν προγράμματα μυθοπλασίας, αλλά entertainment. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στα πλάνα του σταθμού είναι να επαναφέρει το "Taxi", μία εκπομπή δρόμου που παλαιότερα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ προβλήθηκε και η εκδοχή "Taxi Girl" με τη μορφή τηλεπαιχνιδιού και παρουσιάστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου στο Mega.

Πάντως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η συχνότητα προβολής. Η πληροφορία αυτή συνδέεται άμεσα το σημερινό ρεπορτάζ του ethnos.gr που αναφέρει ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για ένα on the road παιχνίδι, με έντονο το στοιχείο της σάτιρας και του αυτοσχεδιασμού. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ