2020-06-15 20:27:52
Φωτογραφία για 37 οδηγοί έφυγαν χωρίς… δίπλωμα από την Βάρκιζα!
Στοχευμένη εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας.

Τελικά όπως αποδεικνύεται η Βάρκιζα αποτελεί αγαπημένη τοποθεσία για τους επικίνδυνους οδηγούς που θέλουν να πραγματοποιούν «κόντρες» στους δημόσιους δρόμους αδιαφορώντας για την δημόσια ασφάλεια των υπολοίπων πολιτών. Ωστόσο η Τροχαία σχεδόν κάθε εβδομάδα επιχειρεί στην συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να αποχωρούν από τις… κόντρες χωρίς δίπλωμα, άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε στις 12 και 13 Ιουνίου κατά τις βραδινές ώρες ειδική εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας.

Οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι (132) ακόλουθες παραβάσεις εκ των οποίων οι 60 αφορούσαν σε παραβίαση ορίου ταχύτητας, οι 9 σε θόρυβο, οι 9 σε φιμέ ανεμοθώρακες, οι 7 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, η μία σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 3 σε επίδειξη ικανοτήτων οδήγησης, οι 9 να μη φέρουν πινακίδες, οι 2 σε αυτοσχέδιους αγώνες, οι 2 σε παράβαση ερυθρού σηματοδότη, οι 2 σε επικίνδυνους ελιγμούς, η 1 σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, η μία σε οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και οι 26 σε λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 37 άδειες ικανότητας οδήγησης, 20 άδειες κυκλοφορίας και 29 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ επίσης ακινητοποιήθηκαν 9 οχήματα
.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ