2020-06-18 14:03:31
Φωτογραφία για Πήγε να φύγει από τη χώρα με κάθειρξη… 46 ετών στην πλάτη!
Τρόπο να περάσει στη Βουλγαρία αναζητούσε ένας φυγόποινος αλλοδαπός, μέλος κυκλώματος διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών που είχε καταδικαστεί σε ιδιαίτερα βαριά ποινή, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί εντοπίστηκε στην περιοχή του Προμαχώνα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης… 46 ετών (!) και ενός μήνα για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. και του πέρασαν χειροπέδες. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών στον οποίο παραπέμφθηκε ο αλλοδαπός, διέταξε να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές.

Συλλήψεις και σε Λάρισα, Λιβαδειά και Χαλκιδά για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, φοροδιαφυγή, αντίστασης και εξύβριση εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα που κυκλοφορούσε σαν..
. κύριος στη Λάρισα! Ο φυγόποινος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών και συνολική χρηματική ποινή 600 ευρώ κι έτσι συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και εκείνος έδωσε εντολή να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σε περιοχή της Βοιωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 3 Ιουνίου ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς για καλλιέργεια ναρκωτικών. Έτσι, συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

Στη Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για απόπειρα κλοπής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ