2020-06-19 18:25:33
Φωτογραφία για Έστησε παγίδα για τα ζώα και τραυμάτισε τον... φίλο του!
Ακριβά πλήρωσε την... εφευρετικότητά του ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή των Σερρών, καθώς ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που είχε κατασκευάσει για να

πυροδοτούνται φυσίγγια με σκοπό να τρομάξει τα ζώα που θα πλησίαζαν και θα κατέστρεφαν την παραγωγή του, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός φίλου του!

Ο ανυποψίαστος 66χρονος πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης να επισκεφθεί τον 64χρονο ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, χωρίς να φαντάζεται ότι είχε παγιδεύσει τον χώρο. Έτσι, άθελά του ενεργοποίησε την αυτοσχέδια παγίδα, τα φυσίγγια εξερράγησαν και τα σκάγια τον τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά! Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου παραμένει για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Φυσικά, ο αυτοσχέδιος πυροδοτικός μηχανισμός και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ