2020-06-20 22:04:19
Φωτογραφία για VW Arteon Shooting Brake
Το VW Arteon επεκτείνει τη γκάμα του με μια πιο πρακτική για την οικογένεια έκδοση Shooting Brake που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, στις 24 Ιουνίου.

Χάρη στο Autohome της Κίνας, μπορούμε να δούμε πόσο διαφορετικό είναι το Shooting Brake σε σύγκριση με το κανονικό μοντέλο fastback. Εκτός από τη νέα σχεδίαση στο πίσω μέρος, μπορούμε επίσης να δούμε ένα πιο έντονο μπροστινό χείλος που υιοθετεί σπόιλερ με χρώμιο. Το Arteon Shooting Brake έρχεται επίσης με μαύρη πλαστική επένδυση γύρω από τα τόξα των τροχών, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ σημειώστε, πως παρατηρείται και μια αύξηση στην απόσταση από το έδαφος. Αυτό είναι κάτι που η VW έχει κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα, εκτός εάν αυτή η έκδοση “Alltrack-like” προορίζεται μόνο για την Κίνα. Θα μάθουμε όμως αρκετά σύντομα. Ήμασταν επίσης περίεργοι να δούμε αν αυτή η νέα φόρμα αμαξώματος θα συνοδευόταν από διαφορετικά πίσω φώτα σε σχέση με το Arteon που ήδη γνωρίζουμε. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη, σε αντιδιαστολή με το περίβλημα της απόληξης της εξάτμισης, το οποίο τώρα είναι ενσωματωμένο σε μια ταινία χρωμίου που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του κάτω πίσω προφυλακτήρα.


Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα, το Arteon Shooting Brake είναι εξίσου ευρύ και ψηλό με την έκδοση sedan, και επίσης διαθέτει το ίδιο μεταξόνιο. Ωστόσο, έχει αυξηθεί σε μήκος, από 4.865 mm σε 4.869 mm. Στα χαρακτηριστικά που είναι ορατά περιλαμβάνονται τα φώτα LED, η πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα και οι τροχοί των 18 ή 19 ιντσών. Στην Κίνα, το Arteon θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια υπερτροφοδοτούμενη μονάδα βενζίνης 2,0 λίτρων, με 186 ίππους στην έκδοση 330 TSI και 220 ίππους για την TSI 380. Και οι δύο θα χρησιμοποιούν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη, ενώ, και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ