2020-06-22 16:52:18
Φωτογραφία για Toyota GR Yaris
Το Toyota GR Yaris αποτελεί ένα από τα πιο φανταστικά μικρά hot hatch αυτή την εποχή με την εταιρεία να αποκαλύπτει πώς ακριβώς φτιάχνεται.

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσιεύει ένα βίντεο σχετικά με την κατασκευή του GR Yaris, ενώ στην ίδια γραμμή παραγωγής πρόκειται να περάσουν κι άλλα GR μοντέλα στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, η παραγωγή των GR μοντέλων βρίσκεται στο εργοστάσιο της Toyota, στο Motomachi, με τη συναρμολόγηση να αναμένεται να γίνεται στο… χέρι.

Σύμφωνα με την στρατηγική που περιγράφει η φίρμα στο βίντεο, ο στόχος της είναι να έχουν ένα εργοστάσιο που θα παράγουν εκατομμύρια σπορ μοντέλα, χωρίς να χάσουν καθόλου την ποιότητα τους.

Να θυμίσουμε ότι το Toyota GR Yaris δεν είναι απλά ένα ακόμα… Yaris μιας και φέρει εντελώς διαφορετικά μηχανολογικά μέρη και κομμάτια αμαξώματος σε σύγκριση με το συμβατικό μοντέλο.

Η Toyota ανακοινώνει ότι οι νέες μέθοδοι κατασκευής, το εργοστάσιο για τα μοντέλα GR είναι ικανό να χειρίζεται πολλών διαφορετικών σπορ αυτοκινήτων, χωρίς να διακυβεύεται η παραγωγικότητα. Συνεπώς, το πρότζεκτ “GR Yaris” δεν είναι μεμονομένη περίπτωση, αλλά η αρχή μιας νέας εποχής των σπορ μοντέλων της Toyota.

Φήμες θέλουν ότι τόσο η Corolla όσο και το C-HR θα είναι τα επόμενα μοντέλα που θα έχουν GR έκδοση. Τα δυο μοντέλα θα μοιράζονται τον 1.6 turbo κινητήρα των 260 ίππων και 360 Nm ροπής, ίδιο με αυτόν του GR Yaris.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ