2020-06-24 21:38:34
Φωτογραφία για Ρομά μετέτρεψαν σε Φαρ Ουέστ την πόλη για μια ακόμη φορά!
Σε μια γνωστή οικογένεια Ρομά, που έχει μετατρέψει και άλλες φορές τη Μεσσήνη σε... Φαρ Ουέστ, στρέφουν τις έρευνες οι αστυνομικοί για την καταδίωξη με πυροβολισμούς ενός

αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στην περίφραξη ενός σπιτιού, το απόγευμα της Κυριακής!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δυο Ι.Χ. καταδίωκαν για άγνωστο λόγο μέσα στην πόλη το αυτοκίνητο και οι Ρομά οι οποίοι επέβαιναν σε αυτά έριχναν πυροβολισμούς στον αέρα, με σκοπό να εκφοβίσουν τον οδηγό. Και το κατάφεραν, καθώς το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και σταμάτησε πάνω στο φράκτη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το eleftheriaonline.gr! Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μετά το τροχαίο ενώ ο οδηγός του οχήματος, που δεν είναι Ρομά, δεν τραυματίστηκε και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους «πιστολέρο».


Πριν από ένα χρόνο, στις 4 Ιουλίου του 2019, είχαν συλληφθεί ένας Ρομά και οι τρεις γιοι του , μέλη μιας από δυο αντιμαχόμενες φατρίες που καταδιώκονταν με δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πολυσύχναστη κεντρική οδό της Μεσσήνης ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς! Μάλιστα, οι σφαίρες χτύπησαν την πόρτα του οδηγού ενός διερχόμενου οχήματος και τον τοίχο ενός κτιρίου! Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 28 Ιουνίου, η οικογένεια των «πιστολέρο» που επέβαινε σε δύο οχήματα είχε εγκλωβίσει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άλλος Ρομά και τον είχαν χτυπήσει άγρια.

Αλλά και τα Χριστοούγεννα του 2018, έξι Ρομά από τον καταυλισμό της Μπιρμπίτας που επέβαιναν στις καρότσες δυο αγροτικών, έστησαν ενέδρα στο φορτηγάκι ενός ομόφυλού τους που είχε μαζί του την σύζυγό του και άρχισαν να τον καταδιώκουν στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, πυροβολώντας με καραμπίνες στον αέρα και εναντίον του σκορπίζοντας τον πανικό!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ