2020-06-26 16:00:13
Φωτογραφία για Όλο το ρεπορτάζ για το...ΤΥΧΕΡΟ σίριαλ που στήνει η ΕΡΤ
Άνοιγμα στη Mυθοπλασία προγραμματίζει να κάνει την επόμενη σεζόν η ΕΡΤ και έως τώρα προγραμματίζει να βγάλει στην ΕΡΤ1 δύο εβδομαδιαίες σειρές: «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, και την «Τούρτα της μαμάς», για μία ημέρα τη βδομάδα. Ωστόσο, θα υπάρξει και μία καινούργια σειρά, με προσωρινό τίτλο: «Το τυχερό μου», που προγραμματίζουν να προβάλλεται καθημερινά, ελπίζοντας ότι θα είναι και… τυχερή τους.

Η ιστορία εξελίσσεται στη σύγχρονη εποχή και στο επίκεντρό της τρεις κληρονόμοι, δύο άντρες και μία γυναίκα. Όλα ξεκινούν όταν σε ένα μικρό χωριό ένας μεγάλης ηλικίας και όπως νόμιζαν όλοι φτωχός κάτοικος «φεύγει» ξαφνικά. Ο άνθρωπος αυτός ζούσε στο μικρό και φτωχικό χωριό μόνος του αφού τον εγκατέλειψε η σύζυγος με τα παιδιά του και ήταν κάτι σαν τον… τρελό του χωριού, μένοντας σε ένα μισοκατεστραμμένο σπίτι.

Το σπίτι αυτό το αφήνει κληρονομιά στα τρία εγγόνια του που καταφθάνοντας, όμως, στο χωριό ανακαλύπτουν ότι εκτός από το… ερείπιο, τους έχει αφήσει και ένα τεράστιο… πολύ τεράστιο χρηματικό ποσό που κανείς δεν γνώριζε ότι έχει αποκτήσει
. Στη διαθήκη όμως υπάρχει και ένας όρος: για να πάρουν τα χρήματα θα πρέπει να μείνουν για κάποιους μήνες στο χωριό και να μην φύγουν από εκεί για περισσότερες από 24 ώρες. Όσοι από τους τρεις τα καταφέρουν θα μοιραστούν τα χρήματα, αλλιώς αν κανείς από τους κληρονόμους δεν παραμείνει στο σπίτι, τότε τα χρήματα θα δοθούν στους κατοίκους του χωριού.

Καταλαβαίνετε ,λοιπόν ,τι έχει να γίνει. Από τη μία οι δύο άντρες με τη γυναίκα… και από την άλλη όλο το χωριό με αποτέλεσμα κωμικές… και όχι μόνο… συγκρούσεις.

Οι απαιτήσεις της σειράς είναι πολλές αλλά έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται και όπως φαίνεται τη σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός ενώ το σενάριό της, διασκευασμένο στη Χώρα μας ,έχει αναλάβει ομάδα έμπειρων σεναριογράφων. Προς το παρόν δεν έχει κλείσει κανείς ηθοποιός αλλά όλα αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέσα στον επόμενο μήνα με σκοπό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Αύγουστο και η σειρά ,«Το τυχερό μου», να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο από την ΕΡΤ1, που ελπίζει η σειρά να φέρει… τύχη στη «μάχη» της τηλεθέασης!

Πηγή: Newsit - Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ