2020-06-27 16:00:14
Φωτογραφία για Έκπληξη! Ο Νίκος Μάνεσης πίσω από την εκπομπή της Ελεονώρας στον Alpha
Η Ελεονώρα Μελέτη έχει υπηρετήσει πολλές ζώνες και έχει και την εμπειρία και την ικανότητα την επόμενη σεζόν στο νέο της εγχείρημα στον Alpha να πετύχει και να κάνει ,γιατί όχι, και τη διαφορά. Η ώρα που θα είναι στις οθόνες μας η Ελεονώρα κλείδωσε και θα είναι 10.00 - 13.00 ,κάτι που πάει να πει ότι το Happy Day θα τελειώνει 09.55. 

Μια εκπομπή καθαρά ενημερωτική με γρήγορες ειδήσεις και εναλλαγές θεμάτων . Αυτό που αξίζει να τονίσω, και είναι η πρώτη φορά επίσης που βλέπει το φως της δημοσιότητας, είναι ότι το στήσιμο της εκπομπής έχει ξεκινήσει, και πίσω από αυτήν ακούσει ένα όνομα: Νίκος Μάνεσης. 

Ναι καλά διαβάσατε. Ο Νίκος και οι συνεργάτες του δημιουργούν μια εκπομπή που θα μπει σφήνα στην ψυχαγωγία των άλλων καναλιών, και φιλοδοξία τους είναι μαζί με την ικανότητα και το πρόσωπο της παρουσιάστριας να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Ο παρουσιαστής του " Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση " πίσω από τις κάμερες σε ένα πόστο που δεν είναι κάτι καινούργιο για εκείνον, μιας και η εκπομπή του έχει την πρώτη και τελευταία λέξη του , αλλά σίγουρα είναι μια πρόκληση νέα να στήνει ένα project στο στοίχημα του ALPHA σε μια ζώνη που έχει πονέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια Πηγή: Newspistol  - Χάρης Λεμπιδάκης

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΤ1: Τέλος η εκπομπή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΤ1: Τέλος η εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ