2020-06-28 00:04:29
Φωτογραφία για Σάλος με εστιατόριο με ελληνική κουζίνα στη Βαλτιμόρη
Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για ρατσιστική αντιμετώπιση εστιατορίου με ελληνική κουζίνα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, βίντεο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στα social media, έδειχνε τον μάνατζερ του εστιατορίου «Ouzo Bay» να λέει στη Μάρσια Γκράντ και στο γιο της ότι δεν μπορούν να γευματίσουν στο μαγαζί. Ο μάνατζερ αιτιολόγησε την συμπεριφορά του λέγοντας, πως ο ενδυματολογικός κώδικας του εστιατορίου απαγορεύει την αθλητική ένδυση και ο γιος της Γκράντ φορούσε αθλητικά ρούχα.

Η Μάρσια, ωστόσο κατέγραφε το συμβάν, με την κάμερα, όπου έδειξε ένα λευκό παιδί που φορούσε παρόμοια ρούχα και μόλις είχε τελειώσει το γεύμα του σε εξωτερικό τραπέζι του εστιατορίου. Μετά από σχετική έρευνα, δύο διευθυντές που εμπλέκονται στο συμβάν, απολύθηκαν, σύμφωνα με την Atlas Restaurant Group, η οποία βρίσκεται πίσω από το Ouzo Bay και 19 άλλα εστιατόρια στη Φλόριντα, το Μέριλαντ, το Τέξας και την Κολούμπια. Η εταιρεία που εδρεύει στη Βαλτιμόρη είχε επίσης προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Μάρσια Γκραντ, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

«Είμαστε αηδιασμένοι από το περιστατικό και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τη Μάρσια Γκραντ, τον γιο της και απ’ όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την οδυνηρή εμπειρία. Άξιζαν τα καλύτερα», αναφέρει το Atlas Restaurant Group. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα εξαιρέσει παιδιά κάτω των 12 ετών από τον ενδυματολογικό κώδικα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ