2020-06-28 18:40:12
Φωτογραφία για Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε στο «Σημείο συνάντησης»;
Τι γυρεύουν οι «Άγριες μέλισσες» σ’ ένα «Κόκκινο ποτάμι»; Την απάντηση δίνουν ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από μια χαλαρή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 00:15, στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές μιλούν για την τεράστια επιτυχία που συνάντησαν φέτος οι τηλεοπτικές τους συνεργασίες, τα πράγματα που αγαπούν στην υποκριτική αλλά και αυτά που τους δυσκολεύουν, όλα όσα χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου, απαντά γιατί τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς «Άγριες μέλισσες», καθώς και για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο cast την επόμενη σεζόν. Ακόμη, περιγράφει το πώς νιώθει ως κάτοικος του κέντρου της Αθήνας τα τελευταία είκοσι χρόνια και πώς βιώνει την καθημερινότητα εκεί μαζί με την οικογένειά του. Ακόμη, αναφέρεται στον πιο σπουδαίο και σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα!


Από την άλλη, ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Κόκκινο ποτάμι» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στην τηλεόραση. Αναφέρεται στα όνειρα που κάνει σε προσωπικό επίπεδο και στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει μέσα από την Τέχνη της υποκριτικής αλλά και της σκηνοθεσίας. Επίσης, μιλάει για τον έρωτα και πώς αντιδρά σ’ αυτόν, ενώ αναφέρει τι θυμάται πιο έντονα από την πρώτη του γνωριμία του με τον Γιάννη Στάνκογλου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ