2020-06-30 17:32:09
Φωτογραφία για Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο  ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο. -Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα ....
Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο  ύδρευσης  κ. Φ. Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες  πράξεις εναντίον του.

Αστακός 30.6.2020

Δελτίο τύπου.

 

     Η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί προγραμματικά για τάξη, νοικοκυριό και  επιβολή της νομιμότητας στην ύδρευση. Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο  ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες  πράξεις εναντίον του.

Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον  τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό  παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.

Αυτό είναι προγραμματική δέσμευση της δημοτικής αρχής, που πήρε την  έγκριση και την πολιτική νομιμοποίηση από την συντριπτική πλειοψηφία των  πολιτών στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σε αυτά τα πλαίσια, στηρίζουμε και περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη  τις ενέργειες του Αντιδημάρχου ύδρευσης κ. Φίλιππου Σαμαλέκου, ο οποίος  εφαρμόζει τις προγραμματικές δεσμεύσεις όλης της παράταξης και έχει την  αμέριστη και καθολική στήριξη μας, αλλά κυρίως έχει την στήριξη της  σιωπηρής πλειοψηφίας των πολιτών, που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις  τους και σήμερα δεν τους παρέχουμε το κοινωνικό αγαθό της ύδρευσης όπως  θα έπρεπε και αυτό έχουμε σκοπό να το αλλάξουμε σταδιακά με στοχευμένες  παρεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ