2020-07-02 09:00:56
Φωτογραφία για Μεξικό: Νεκροί 24 άνθρωποι από επίθεση σε κέντρο αποκατάστασης ναρκομανών
Μια επίθεση που σημειώθηκε στην κεντρική μεξικανική πόλη Ιραπουάτο στην πολιτεία

Γκουαναχουάτο του Μεξικού, είχε σαν συνέπεια να σκοτωθούν 24 άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επιβεβαιώθηκαν από έναν μεξικανό ομοσπονδιακό αξιωματούχο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε σε κέντρο αποκατάστασης ναρκομανών στην πόλη Ιραπουάτο.

Μάλιστα, ο αξιωματούχος ανέφερε πως κομάντο εμφανίστηκαν ξαφνικά στο κέντρο και άρχισε να πυροβολούν τους φιλοξενούμενους τοξικομανείς.

«Άτομα έφτασαν με ένα κόκκινο όχημα, δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με μια αρχική εκτίμηση, υπάρχουν 24 νεκροί και 7 τραυματίες», δήλωσε ο επικεφαλής της κρατικής ασφάλειας του Ιραπουάτο, Πέδρο Κορτές.

Το μεξικανικό δίκτυο ενημέρωσης Milenio ανέφερε ότι επτά άτομα τραυματίστηκαν κατά τους πυροβολισμούς σε εγκατάσταση της Γκουαναχουάτο, στη δεύτερη παρόμοια επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ιραπουάτο τον τελευταίο μήνα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Ερυθρού Σταυρού σε νοσοκομεία για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από άντρες της Εθνικής Φρουράς.

Σημειώνεται πως στις 6 Ιουνίου, δέκα άνδρες δολοφονήθηκαν όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε ένα κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων στο Ιραπουάτο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ