2020-07-04 08:49:35
Φωτογραφία για Mercedes X-Class
Carlex Design, Mercedes-Benz X-Class αποκτά ένα άκρως ενδιαφέρον παρουσιαστικό.

Μπορεί το «αγροτικό» της γερμανικής φίρμας που βασίζεται στο Nissan Navara να σταμάτησε την παραγωγή του, εν τούτοις παραμένει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της κατηγορίας. Πόσο μάλλον όταν στην εμφάνισή του εμπλέκεται ένα από τα κορυφαία ονόματα after market, η πολωνική Carlex Design. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες, όντας αρκετά εντυπωσιακό.

Η εταιρεία βελτιώσεων ανέλαβε να δημιουργήσει ένα φουτουριστικό εσωτερικό, συνδυασμένο με μία μοναδική εξωτερική εμφάνιση. Η συγκεκριμένη X-Class ξεχωρίζει από το νέο body-kit, EXY Extreme+, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέους προφυλακτήρες, εκτεταμένα φτερά, φωτιζόμενη μπάρα οροφής τεχνολογίας Laser, καθώς και αρκετά τμήματα από carbon, όπως το εμπρός καπό, τα καλύμματα των καθρεπτών και τον πίσω διαχύτη.

Φυσικά, για να τονιστεί ο all-around χαρακτήρας, η συγκεκριμένη X-Class διαθέτει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, με αμορτισέρ και ελατήρια από την αυστραλιανή Pedders, που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 10 εκατοστά. Σε αυτά προσθέστε και τα χωμάτινα ελαστικά της Radial τοποθετημένα σε ζάντες 18 ιντσών. Ανάλογες επεμβάσεις έχει δεχθεί και το εσωτερικό, όπου ξεχωρίσουν τα δερμάτινα τύπου μπάκετ καθίσματα και το νέας σχεδίασης τιμόνι με τις κίτρινες λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά το κόστος της μετατροπής, υπολογίστε κοντά στις €20.000.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ