2020-07-04 09:41:45
Φωτογραφία για Το Facebook θα απαγορέψει διαφημίσεις που ενθαρρύνουν το κοινωνικό μίσος
Το Facebook υπό την πίεση των εταιριών που το μποϋκοτάρουν και ενόψει των αμερικανικών εκλογών, ανακοίνωσε νέα μέτρα όσον αφορά τις διαφημίσεις που προωθούνται στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, θέτει νέους περιορισμούς σε διαφημίσεις που προωθούν τη ρητορική μίσους και την κοινωνική διαίρεση.

Πιστεύουμε πως υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον στο να επιτρέψουμε περισσότερες μορφές ελεύθερης έκφρασης στα posts των χρηστών σε αντίθεση με τις πληρωμένες διαφημίσεις. Ήδη περιορίζουμε ορισμένα είδη περιεχομένου στις διαφημίσεις, τα οποία επιτρέπουμε στα posts, αλλά θέλουμε να κάνουμε περισσότερα για να αποτρέψουμε την εμπρηστική και διαιρετική γλώσσα που έχει χρησιμοποιηθεί για να σπείρει διχόνοια. Οπότε σήμερα απαγορεύουμε μία μεγαλύτερη κατηγορία περιεχομένου μίσους στις διαφημίσεις. Συγκεκριμένα, επεκτείνουμε την πολιτική μας για να απαγορέψουμε ισχυρισμούς πως άνθρωποι από μία συγκεκριμένη φυλή, εθνικότητα, υπηκοότητα, θρησκευτική πεποίθηση, κάστες, σεξουαλική προτίμηση, ταυτότητα φύλου ή μεταναστευτική κατάσταση, είναι απειλή στη φυσική μας ασφάλεια, υγεία ή επιβίωση των άλλων
. Επιπλέον επεκτείνουμε την πολιτική μας για να προστατέψουμε καλύτερα τους μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες ασύλου από διαφημίσεις που υπονοούν ότι αυτές οι ομάδες είναι κατώτερες ή εκφράζουν υποτίμηση, απόρριψη ή αηδία προς αυτούς.

Επιπλέον, το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο πρωτόκολλο για τα posts που παραβιάζουν τις πολιτικές της πλατφόρμας αλλά παραμένουν αναρτημένα για λόγους δημόσιου ενδιαφέροντος. Υπό το νέο σύστημα, το Facebook θα επιτρέπει το post με την ένδειξη πως αποτελεί εξαίρεση.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Western Digital 18 TB Gold 7200 RPM HDD
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Western Digital 18 TB Gold 7200 RPM HDD
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ