2020-07-04 14:40:11
Φωτογραφία για ''Θα είμαι και στη 2η σεζόν των ΑΓΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ''
Περιμένατε ότι ο ρόλος τον Τόλια θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο;  

«Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα με τη σεναριογράφο μας, εντυπωσιάστηκα από τον ρόλο μου. Περίμενα το πού θα οδηγηθεί ο χαρακτήρας, γνώριζα για την αλλαγή της συμπεριφοράς του, όμως σίγουρα είναι ένας ήρωας που άλλαξε και εξέπληξε όχι μόνο το κοινό αλλά και εμένα σε κάποια σημεία. Άλλωστε, οι άνθρωποι αλλάζουν μέσα στα χρόνια και στους καιρούς. Ο Τόλιας επηρεάστηκε από τους συγχωριανούς του, από τις εξελίξεις στο Διαφάνι, οπότε άλλαξε στάση». 

Τελικά θα μονιάσετε ξανά με την Παγώνα και θα παραμείνετε απέναντι στον Δούκα;  

«Έχουμε δει την αλλαγή του προσώπου του Τόλια, εναντιώνεται πλέον στις τακτικές του Δούκα. Πιστεύει ότι η βιομηχανική ζώνη θα ευνοήσει το χωριό. Έτσι, λοιπόν, προσπαθεί να στηρίξει το χωριό αλλά οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα είναι πολλά. Αναφορικά με την Παγώνα, όντως προσπαθούν να μονιάσουν, προσπαθούν να κολλήσουν το σπασμένο γυαλί. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί».


Θα είστε στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ;  

«Ναι, θα είμαι!». 

Έχετε συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτής της μεγάλης επιτυχίας των «Μελισσών»;  

«Ο κόσμος μου μιλάει, λέει καλά λόγια, φαίνεται ότι η σειρά έχει φανατικό κοινό. Το κοινό ταυτίζεται με τον κάθε ένα χαρακτήρα. Νιώθω ότι ο κόσμος είχε ανάγκη από σειρά τέτοιους ήθους και αισθητικής».

Τελικά, οι τηλεθεατές έχουν το κριτήριο να αγκαλιάσουν μια ποιοτική τηλεοπτική δουλειά; «Αποδείχτηκε ότι το έχουν, άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο. Αυτό που θέλω να ελπίζω είναι ότι οι Άγριες Μέλισσες συνέβαλαν, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο να αρχίζουν να γίνονται ξανά ωραίες δουλειές στην ΤV». 

Οπότε να ελπίζουμε σε παρόμοιες παραγωγές από εδώ και στο εξής; Θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό;  

«Για να γίνονται τέτοιες σειρές χρειάζονται έμπνευση και χρήμα. Στην εποχή που ζούμε, δεν ξέρω αν υπάρχει χρήμα. Ελπίζω όμως να βρίσκονται χρήματα να γίνονται τέτοιες επενδύσεις».

Ο Χρήστος Πλαΐνης , ο Κοινοτάρχης των ''Άγριων Μελισσών'', μίλησε στο TV Kous kous.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ