2020-07-07 09:07:31
Φωτογραφία για ΟΙ μεταβολές στο UI σ τη νέα αναβάθμιση των Windows 10
Με την ανακοίνωση του Windows 10 Insider Preview Build 20161 αποκαλύφθηκαν και οι αλλαγές που θα δούμε στην επόμενη αναβάθμιση των Windows 10. Οι αλλαγές είναι περισσότερο αισθητικές, με τη μεγαλύτερη να είναι το Start menu.

Το ανανεωμένο Start menu μειώνει την έντονη διαφορά χρώματος από τα tiles σε σχέση με την υπόλοιπη επιφάνεια του μενού για να εντοπίζονται ευκολότερα οι εφαρμογές, ειδικά αυτές με μπλε χρώμα. Το ίδιο θα ισχύσει τόσο για το light όσο και για το dark theme, αλλά και για όποιο custom χρώμα επιλέξετε.

Επίσης, στο Alt+Tab θα εμφανίζονται πλέον και όλες οι καρτέλες που έχετε ανοιχτές στον Microsoft Edge. Αν αυτό επιβαρύνει αντί να διευκολύνει το multitasking σας, μπορείτε να επαναφέρετε το παλιό Alt+Tab μέσα από το Settings > System > Multitasking, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε να σας δείχνει μόνο τις τρεις ή πέντε τελευταίες καρτέλες ή να το απενεργοποιήσετε τελείως.

Τέλος, η taskbar φέρνει περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης στα γούστα του χρήστη, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Android τηλέφωνο ή τον Xbox Live λογαριασμό του.

Μικρότερες αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις, στις ρυθμίσεις, προσθήκη γραφικών παραστάσεων στην αριθμομηχανή και φυσικά fixes αρκετών bugs.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ