2020-07-16 21:15:59
Φωτογραφία για Ένας άντρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε  στη ΔΟΥ Κοζάνης
 Εισέβαλε με τσεκούρι στη ΔΟΥ και επιτέθηκε σε υπαλλήλους!..

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας τραυματίστηκαν σε επίθεση με τσεκούρι, στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, που εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά, όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν το τμήμα εισοδήματος, αφοπλίστηκε από τον...

προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλον άνδρα και ακινητοποιήθηκε...

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, γύρω στις 13:15, κρατώντας μία πλαστική σακούλα, μπήκε στο κτίριο, δίνοντας κανονικά το όνομά του στον έλεγχο της εισόδου, του έγινε η τυπική θερμομέτρηση 

και κατόπιν ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου βγάζοντας από τη σακούλα ένα μικρό τσεκούρι άνοιξε τις πόρτες των γκισέ και επιτέθηκε στους υπαλλήλους. 

Πρώτη δέχθηκε τα χτυπήματα μία γυναίκα υπάλληλος, και κατόπιν επιτέθηκε σε άλλους δύο συναδέλφους της, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Μία τέταρτη υπάλληλος, στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο της Κοζάνης. 

Από τους τέσσερις τραυματίες, ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί περισσότερα χτυπήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ