2020-07-17 21:47:40
Φωτογραφία για Dacia Spring:
 Το μικρό ηλεκτρικό SUV από τη Dacia για το οποίο υπάρχει έντονη φημολογία το τελευταίο

διάστημα φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να γίνει πραγματικότητα ως η ευρωπαϊκή μετενσάρκωση του Renault K-ZE City που πωλείται στην Κίνα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για το Spring, όπως θα ονομάζεται το μοντέλο της Dacia, το μικρό SUV θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-A και θα είναι περίπου 30 εκατοστά πιο κοντό από το Sandero ενώ θα έχει χώρους για τέσσερις επιβάτες. Ένα πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα 12365auto.com αναφέρει πως το μικρό Dacia θα έχει ηλεκτροκινητήρα 45 ίππων και μπαταρία 26,8 kWh και αναμένεται να διαθέτει αυτονομία που θα κυμαίνεται κοντά στα 250 χιλιόμετρα. Οι παραπάνω προδιαγραφές προέρχονται από το Renault Κ-ZE που πωλείται στην Κίνα.

Το σημαντικό στοιχείο είναι πως το Dacia Spring αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε επίπεδο κόστους καθώς φημολογείται πως θα είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό μοντέλο στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς θα πλησιάζει τις 14.000 ευρώ ή και ακόμα χαμηλότερα για κάποια πιθανή plug-in έκδοση. Εάν τελικά αυτά τα δεδομένα επιβεβαιωθούν το Dacia Spirng θα αποτελεί μια πολύ ελκυστική πρόταση τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρίες που θα αναπτύξουν δίκτυα διαμοιρασμού αυτοκινήτων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ