2020-07-18 17:42:53
Φωτογραφία για Καλοκαιρινά μαθήματα του Mathesis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Mathesis

Καθώς τα μαθήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έχουν πλέον ολοκληρωθεί, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα παραμείνουν ενεργά 9 μαθήματα στο δικό σας ρυθμό. Από τον προγραμματισμό με Python μέχρι την τεχνολογία στην αρχαία Ελλάδα, από τον Αριστοτέλη μέχρι το Νέο Ελληνισμό και από τα απλά πειράματα φυσικής μέχρι τον κβαντικό μικρόκοσμο και το ηλιακό μας σύστημα, το ταξίδι της γνώσης συνεχίζεται με πολλούς διαφορετικούς σταθμούς και κατευθύνσεις.

Με την ευκαιρία αυτού του μηνύματος σας στέλνουμε επίσης εν τάχει ορισμένα νέα μας.

Οι βεβαιώσεις αρκετών μαθημάτων μας είναι ήδη διαθέσιμες στα αγγλικά. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου υπολογίζουμε να είναι διαθέσιμες και στα υπόλοιπα.

Οι κύκλοι μαθημάτων για τη νέα χρονιά ετοιμάζονται ήδη, με θέματα τα οποία πιστεύουμε ότι θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και για τα οποία θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά στις επόμενες ενημερώσεις μας.


Το μάθημά μας «O GDPR και οι 40 κλέφτες» κυκλοφορεί πλέον και σε comic από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης! Δείτε περισσότερα εδώ.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε για τα νέα μας μαθήματα και για την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτά σε μία εξαιρετικά αντίξοη συγκυρία. Η μεγάλη αύξηση των φοιτητών έκανε τη διαδικτυακή μας κοινότητα να αριθμεί πλέον 80.000 μέλη, οι επιτυχείς ολοκληρώσεις μαθημάτων ξεπέρασαν τις 46.000 και οι δωρεάν βεβαιώσεις σε ανέργους τις 3.000. Η ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη σας αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο κίνητρο στην προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι.

Kαλό καλοκαίρι σε όλους!

Η ομάδα του Mathesis

Στέφανος Τραχανάς, Nίκος Γκικόπουλος, Δημήτρης Αγγελάκης, Κατερίνα Λιγκοβανλή, Δημήτρης Βουδούρης
tinanantsou.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ