2020-07-21 21:56:03
Φωτογραφία για Modellista Toyota RAV4
Η Modellista προσφέρει εσωτερικές και εξωτερικές αναβαθμίσεις που συνδυάζουν το ήδη

διακεκριμένο στυλ του Prime. Ωστόσο, όσοι θέλουν να κάνουν πιο γρήγορο το δικό τους RAV4 θα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν αλλού. Αυτοί εδώ ενισχύουν μόνο την εμφάνιση του crossover.

Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις είναι απλές αλλά αποτελεσματικές. Το σετ Modellista Aero περιλαμβάνει μπροστινό διαχωριστικό, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα. Το Cool Shine Kit προσθέτει φωτεινές λεπτομέρειες στη γρίλια, στους προβολείς και στις πόρτες. Υπάρχει επίσης ένα σετ τροχών 20 ιντσών. Εσωτερικά, βρίσκουμε φωτισμό LED που δίνει άλλη διάσταση στην παραμονή στην καμπίνα. Η απουσία βελτιώσεων σε ότι αφορά στις επιδόσεις μπορεί να απογοητεύσει μερικούς, αλλά η ισχύς παραμένει ικανοποιητική.

Η Toyota συνδυάζει τον 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες για συνολική συνδυασμένη απόδοση 302 ίππους. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι το ογκώδες και βαρύ SUV μπορεί να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χιλιόμετρα σε κάτι περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι εντυπωσιακό, η άμεση ροπή από τους ηλεκτροκινητήρες σίγουρα το βοηθά να πετύχει αυτή την τιμή. Έχει αρκετή ισχύ για να νικήσει ακόμη και το Toyota Camry των 301 ίππων.


Οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις της Modellista είναι μικρές, αλλά προσθέτουν κάποια οπτική τσαχπινιά στο Prime. Η ζήτηση για το νέο crossover είναι αρκετή, με την Toyota να κατασκευάζει μόνο 5.000 αυτοκίνητα για το πρώτο έτος του μοντέλου. Οι αναβαθμίσεις από τη Modellista είναι σημαντικές, κάτι που θα αποδειχτεί και στην αξία μεταπώλησης του μοντέλου μετά από καιρό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ