2020-07-22 15:00:14
Φωτογραφία για Σκέψεις να επιστρέψει η Βανδή στον ΑΝΤ1...
Προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1 στη διεκδίκηση της νέας σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου με τίτλο "Μοδίστρες". Μάλιστα, σύμφωνα με την Espressο, επιθυμία είναι τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, που έχει συνεργαστεί με επιτυχία μαζί τους πέρυσι το καλοκαίρι στην παράσταση "Το δικό μας σινεμά".

Oι μετοχές της τραγουδίστριας έχουν εκτοξευτεί στα ύψη στην τηλεοπτική αγορά, με αποτέλεσμα να τη θέλουν τόσο στο Οpen (ως παρουσιάστρια του μουσικού τάλεντ σόου «X-Factor» αλλά και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Just the 2 of us» τη νέα τηλεοπτική σεζόν) όσο και στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Μμοδίστρες» ήδη έχουν προχωρήσει πολύ σεναριακά, ενώ το εβδομαδιαίο σίριαλ θα ολοκληρωθεί σε δεκαεφτά επεισόδια. Οι «Μοδίστρες» αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών, που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού -χωρίς να το θέλουν- θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ακόμη μία φορά τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου (μια εξ αυτών, ίσως η Δέσποινα Βανδή).


Στο Open τώρα, πέρα από τον δεύτερο κύκλο του «Just the 2 of us», οι ιθύνοντες του σταθμού εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν ξανά τα δικαιώματα του μουσικού τάλεντ σόου «X-Factor», με παρουσιάστρια τη σταρ Δέσποινα. Η αλήθεια είναι ότι το «Χ-Factor» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροχρόνια shows παγκοσμίως, ενώ έχουν ξεπηδήσει αρκετοί σταρ από αυτό, όπως η Ήβη Αδάμου, ο Νικηφόρος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Ιαν Στρατής!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ