2020-07-24 13:58:34
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΑΡΜ: Διάκριση στην εκδήλωση «DIAMONDS of the Greek Economy 2020»
 Η ΠΡΟΦΑΡΜ για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές φαρμακαποθήκες, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020».

Το βραβείο παρέλαβε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΦΑΡΜ, ο οποίος μίλησε για τη νέα στρατηγική συνεργασία με την Emma Capital που έχει στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου συνεργάτη τόσο για τη φαρμακευτική βιομηχανία όσο και για τους Έλληνες φαρμακοποιούς και σύντομα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται αλλάζοντας το χάρτη στον κλάδο της διανομής φαρμάκων στην Ελλάδα.

Ο Θ. Σκυλακάκης επιπλέον ανέφερε τη σημαντική και ουσιαστική συμβολή των 110 εργαζομένων του Ομίλου, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, διασφαλίζοντας την ομαλή τροφοδοσία των φαρμακείων με το απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο HILTON με την παρουσία υπουργών και επιχειρηματιών από διάφορους χώρους.

Επί 27 χρόνια η ΠΡΟΦΑΡΜ αποτελεί μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου του φαρμακεμπορίου. Με το όραμα να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του σύγχρονου ελληνικού φαρμακείου, ακόμα και στις σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες και τις συνεχείς αλλαγές στο χώρο της Υγείας, η ΠΡΟΦΑΡΜ κατορθώνει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες του φαρμακείου, εξασφαλίζοντας καθημερινά την επάρκεια φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

https://www.farmakeutikoskosmos.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ