2020-07-29 10:10:24
Φωτογραφία για Πηγή Χαντζή: Αποχαιρετισμός στο Χρήστο Γαζέτα
       Αγαπημένε μου φίλε και συνεργάτη Χρήστο Γαζέτα, έφυγες σήμερα από το μάταιο τούτο κόσμο, σκορπίσεις σ' όλους μας βαθιά θλίψη, άφησες δυσαναπλήρωτο κενό και προσωπικά εγώ έχασα και το στυλοβάτη του συλλόγου των απανταχού Στρογγυλοβουνιωτών "το ψηλοβραχι", ακριβέ μου φίλε Χρήστο, θα μου λείψεις αφάνταστα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη σου, την ενθάρρυνση σου, την ανιδιοτελή προσφορά σου στο σύλλογο μας. 

Τι να πρωτοθυμηθώ ? Ότι η εφημερίδα το "ψηλοβραχι"εκδίδονταν επί σειρά ετών με τη δική σου βοήθεια, πείρα, ευρηματικότητα, μεθοδικότητα? Οι ιδέες σου πολύτιμες, προχωρημένες, προοδευτικές, γεμάτες ευαισθησία για τον πολιτισμό, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Σε παραδεχόμουν και σε άκουγα, το ίδιο κι εσύ με παραδεχόσουν για πολλές απόψεις που εξέφραζα. Με συμβούλευες για πολλά θέματα,  και προπαντός πώς να αντιμετωπίζω τις αρνητικές κριτικές. 

Κοιμήσου εν ειρήνη αγαπητέ μου Χρήστο και είμαι σίγουρη ότι κι εκεί που θα πας θα μεγαλουργήσεις. 

Ο σύλλογος των Στρογγυλοβουνιωτών σε ευγνωμονεί και σε αποχαιρετά με αγάπη.

 Αλλά κι εγώ ως πρόεδρος του συλλόγου αλλά και ως Πηγή Χαντζή που στο διάβα της ζωής συναντηθήκαμε σου εύχομαι να είσαι σε περίοπτη στον ουρανό μέσα στην ηρεμία και τη συμπαντική αρμονία.

Καλό σου ταξίδι σταυραετέ μου με τα μεγάλα σου φτερά και συλλυπητήρια στους συγγενείς σου.

 

Με βαθύτατη θλίψη η πρόεδρος των Στρογγυλοβουνιωτών Πηγή Χαντζή
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ