2020-07-30 20:20:06
Φωτογραφία για Πονοκέφαλος στον ALPHA! Προβλήματα με το «Bachelor»...
Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τη διοίκηση του ALPHA που ναι μεν κατάφερε μετά από αρκετά «όχι» που εισέπραξε να βρει τον «Bachelor» που θα κάνει… ριάλιτι αλλά το αποτέλεσμα των πρώτων γυρισμάτων δεν φαίνεται να έχουν το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Ενώ λοιπόν βρίσκονται στη δεύτερη βδομάδα γυρισμάτων πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεοπτικό αποτέλεσμα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αναζητά το «ιδανικό ταίρι» δεν είναι… ιδανικό για προβολή.

Σύμφωνα μάλιστα με πολλά που λέγονται και ακούγονται… επιστρατεύονται ακόμα και πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ατόμων της παραγωγής που θα μπορούν να είναι πιο… δασκαλεμένα για να βγαίνει το… συναίσθημα που θέλουν για να γίνει το ριάλιτι.

Οι ίδιες… κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης του «Nomads» κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στο ρόλο που… κέρδισε στο ριάλιτι του ALPHA, αλλά τονίζουν με νόημα ότι το τηλεοπτικό προϊόν μάλλον θα θυμίζει πολύ την… ποιότητα του «Game of Love» που είχε βγάλει ο ΑΝΤ1 και προσπαθούν να ξεχάσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ωστόσο ανώτατα στελέχη του ALPHA έχουν δώσει εντολή να συνεχίσουν τα γυρίσματα και για αυτό έχει… πέσει από πάνω του ανώτατος αξιωματούχος της εταιρείας παραγωγής μπας και το σώσει ώστε να μην χρειαστεί το «Bachelor» εκτός από τη… σύντροφο να αναζητά και… τηλεθεατές…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ