2020-08-01 22:27:47
Φωτογραφία για Μια 73χρονη πήγε για μανικιούρ και έμαθε πως έχει καρκίνο
Μια 73χρονη γυναίκα έμαθε ότι είχε καρκίνο του πνεύμονα έπειτα από επίσκεψη στη μανικιουρίστα της καθώς παρατήρησε μια αλλαγή στο σχήμα των νυχιών της και τη συμβούλεψε να πάει να δει γιατρό.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια 73χρονη από το Στάρφορσάιντ ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του πνεύμονα μετά από επίσκεψη σε ινστιτούτο ομορφιάς, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η μανικιουρίστα παρατήρησε ότι τα νύχια στα χέρια και τα δάχτυλα των ποδιών της είχαν αλλάξει σχήμα, ήταν φαρδιά, κυματιστά και διογκωμένα.

Είχε διαβάσει στο διαδίκτυο ότι ένα τέτοιο σύμπτωμα θα μπορούσε να υποδηλώνει την παρουσία καρδιακής ή πνευμονικής νόσου, αλλά δεν είχε ποτέ δώσει σημασία.

Ένα ραντεβού για μανικιούρ, κρίσιμο για τη ζωή της

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη μανικιουρίστα της, η οποία φροντίζει τα νύχια της για περίπου δέκα χρόνια, η υπάλληλος τη συμβούλεψε να δει γιατρό άμεσα.


Η γυναίκα ακολούθησε τη συμβουλή της και έκανε εξετάσεις. Η συνταξιούχος έμεινε έκπληκτη όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα. Η ασθενής υποβλήθηκε σε εγχείρηση πέντε ωρών και ο όγκος τεσσάρων χιλιοστών απομακρύνθηκε. Τώρα, βρίσκεται σε χημειοθεραπεία.

«Είναι καταπληκτικό ότι το κατάλαβε κοιτάζοντας τα νύχια μου» είπε, προσθέτοντας ότι θα της είναι αιώνια ευγνώμων γι' αυτό.

Σύμφωνα με τον οργανισμό Cancer Research UK, η διόγκωση των δακτύλων εμφανίζεται μερικές φορές σε άτομα με προβλήματα στην καρδιά και στους πνεύμονες. Αυτό είναι ασυνήθιστο και τα άτομα αυτά πρέπει να κάνουν ακτινογραφία θώρακα.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ