2020-08-03 11:19:32
Φωτογραφία για Φωτος: Τα γενέθλια του πρίγκιπα Αλέξανδρου στο Βελιγράδι
Φωτογραφική αναδρομή με εξέχουσες προσωπικότητες που τίμησαν τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο στα 50α και 60α γενέθλιά του στο παρελθόν

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του, στέλνοντας τις ευχές του, μέσα από ένα βίντεο, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Ευχαριστώ τον κάθε ένα από εσάς για τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης. Η δική μου ξεχωριστή ευχή προς όλους εσάς, είναι ο Covid-19 να φύγει για πάντα από τις ζωές μας, να μην χαθούν άδικα άλλες ανθρώπινες ζωές, να φροντίσουμε την ατομική μας προστασία ώστε να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι και ασφαλείς. Επίσης, εύχομαι γρήγορη ανάκαμψη σε όλα τα κράτη και ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα».

Φέτος, τα γενέθλια του Πρίγκιπα Αλέξανδρου ήταν διαφορετικά. Πραγματοποιήθηκαν σε οικογενειακό κλίμα, στο παλάτι στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Δείτε βίντεο με το αφιέρωμα στα 75α γενέθλια του Πρίγκιπα Αλέξανδρου, που ετοίμασε το παλάτι, στο επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουήσετε φωτογραφική αναδρομή με εξέχουσες προσωπικότητες που τίμησαν τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο στα 50α και 60α γενέθλιά του, στο παρελθόν.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο και τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον βασιλιά Χουάν Κάρλος και την πριγκίπισσα Αικατερίνη
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ