2020-08-09 12:41:38
Φωτογραφία για Μύκονος: Έπιασαν ζευγάρι που έκλεψε μεγάλο ποσό
Ο 26χρονος άνδρας και η 25χρονη σύντροφος και συνεργός του είχαν κλέψει μέσα στο αεροδρόμιο το τσαντάκι ενός αλλοδαπού που περιείχε 7.800 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί

Με… ανοιχτές αγκάλες περίμεναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ένα ζευγάρι αλλοδαπών που έφτασαν στη Μύκονο, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αερολιμένα ότι είχαν κλέψει μεγάλο χρηματικό ποσό στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Ο 26χρονος άνδρας και η 25χρονη σύντροφος και συνεργός του είχαν κλέψει μέσα στο αεροδρόμιο το τσαντάκι ενός αλλοδαπού που περίεχε 7.800 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί. Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και το ζευγάρι αναχώρησε για τη Μύκονο, χωρίς να γνωρίζουν ότι είχαν ταυτοποιηθεί από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του αερολιμένα!

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθησαν στο νησί των ανέμων, τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον δικαιούχο και οι δυο νεαροί πήραν τον δρόμο για την Αθήνα, όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού.


*** Άμεσα ταυτοποίησαν οι άνδρες της Ασφάλειας το ζευγάρι που μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα μιας γυναίκας στις Σέρρες δήθεν για να ψωνίσει, αλλά άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα 1.700 ευρώ, ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Ωστόσο, δεν τους εντόπισαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν το αυτοκίνητο του άνδρα που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και το κατέσχεσαν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ