2020-08-10 10:00:16
Φωτογραφία για Θέμης Γεωργαντάς: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε άδικο, η Φαίη είχε ενημερώσει τον ΑΝΤ1»



Ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ναταλία Γερμανού.

Αφού ανέφερες τη Ναταλία, να σου πω ότι τις προηγούμενες εβδομάδες ακούστηκε ενδεχόμενη επιστροφή σου και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αλλά και δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Είχες προτάσεις;

Οχι, δεν ισχύει. Με τη Ναταλία Γερμανού είμαστε σαν αδέλφια. Και έχω ανοιχτή πρόταση χωρίς να το λέμε. Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στον Alpha, ακαριαία μου είπε «υπάρχει θέση πάντα για σένα στην εκπομπή». Και με συγκίνησε πολύ. Η Φαίη και η Ναταλία ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το «After Dark». Εχω τη Ναταλία και την εκπομπή της πάντα στο μυαλό μου. Εχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Οσον αφορά στη Φαίη, είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα 5 ολόκληρα χρόνια. Τρία με τον Γιώργο και ακόμη δύο μόνο με τη Φαίη. Υπέροχα χρόνια. Η Φαίη Σκορδά είναι από τους πιο large ανθρώπους στην TV. ∆εν τσακώνεται ποτέ. ∆εν έχει ένταση πίσω από τις κάμερες. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε δίκιο που εκνευρίστηκε όταν η Φαίη επέλεξε να σου παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη;

Προφανώς και είχε άδικο. Η Φαίη ενημέρωσε τον ΑΝΤ1 για την πρόθεσή της. Εγινε με επίσημο τρόπο. Οταν έχει έναν άνθρωπο δίπλα της 5 χρόνια και έχουν έρθει τόσο κοντά, δεν «οφείλει» να τον τιμήσει με την παρουσία της; Επίσης, είναι η Φαίη Σκορδά. ∆εν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει πού θα πάει; Μια χρονιά νωρίτερα είχε πάει στην εκπομπή του Γρηγόρη. Οταν έκλεισε το «After Dark», μου είχε πει πως θα έρθει σε μια από τις πρώτες εκπομπές για να με στηρίξει. Ηρθε λοιπόν στη δεύτερη εκπομπή. Αμέσως μόλις της το πρότεινα το αποδέχθηκε. Θα σου πω και κάτι άλλο: Ο Γιώργος Λιανός είναι στενός συνεργάτης του Γρηγόρη στο ραδιόφωνο και κάνει τηλεόραση στον ΣΚΑΪ. Πήγε καλεσμένος στον Γρηγόρη. Εγώ θα έπρεπε να τσαντιστώ; Οχι. Γιατί είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια.



http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ