2020-08-12 17:00:06
Φωτογραφία για Tο φετινό στοίχημα της ΕΡΤ
Η επιστροφή στη μυθοπλασία είναι το μεγάλο στοίχημα για την ΕΡΤ στην τηλεοπτική σεζόν που έρχεται. Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», πραγματοποιώντας μέσω της κρατικής τηλεόρασης το τηλεοπτικό του comeback, αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος υπογράφει ένα

αφιέρωμα στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το δικό του στίγμα θα δώσει και το γνωστό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου.

Οι δύο δημιουργοί προετοιμάζουν την κωμική σειρά «Η Τούρτα της μαμάς», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου. Το ρίσκο, βεβαίως, στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με την κριτική που θα υπάρξει από την αντιπολίτευση έναντι της διοίκησης και της κυβέρνησης για το μπάτζετ που κατευθύνθηκε στο συγκεκριμένο μέτωπο, στην περίπτωση που τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.


Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της διοίκησης για τη νέα σεζόν, το «πράσινο φως» πήραν, μεταξύ άλλων, οι εκπομπές «Συνδέσεις», «Σημείο συνάντησης», «Αυτός και ο άλλος», «Η ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων», «Σαν παραμύθι», «Η εποχή των εικόνων» και «Υστερόγραφο».

Το συνολικό κόστος των εν λόγω προγραμμάτων (συν την εκπομπή του Γ. Καπουτζίδη) ανέρχεται σε 1.329.947 ευρώ. Οι κινήσεις, ωστόσο, του Ραδιομεγάρου συνεχίζονται και σε άλλα μέτωπα. Ο λόγος για τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Digea, στη βάση της επέκτασης της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι το 2023, και την τροποποίησή της λόγω των νέων δεδομένων που προέκυψαν στο κομμάτι της εκπομπής του σήματος ανά την ελληνική περιφέρεια, και το αντίστοιχο τιμολόγιο.

Media.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλάζει ώρα η εκπομπή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει ώρα η εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ