2020-08-13 16:39:44
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Από τη Χίο ο νέος υφυπουργός Άμυνας Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς
Από το χωριό Βολισσός της βόρειας Χίου ο νέος υφυπουργός Άμυνας

«Βολισσιανό», από το χωριό Βολισσός της βόρειας Χίου, χαρακτηρίζει τον νέο υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Μιχάλη Κράτσιο-Κοτσακά, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού Χίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Σωτήρη Παραδείση, «γνωστός στους περισσότερους από τις συχνές επισκέψεις του στο χωριό του, τόσο ο νέος υφυπουργός όσο και οι γονείς του, ο κ. Γιάννης Κράτσιος και η κ. Μαίρη Κοτσακά, αποτελούν πρόσωπα αγαπητά στη μικρή κοινωνία της Βολισσού. Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, ο Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς δεν μπόρεσε να έρθει στη Βολισσό, όμως πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει για σύντομες διακοπές, αν και ήταν ήδη διευθυντής του Γραφείου Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου».

Σε συγχαρητήρια επιστολή του, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού αναφέρει:

«Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη

Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.


Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.

Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σάς απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας, προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ