2020-08-14 16:50:36
Φωτογραφία για Χουάν Κάρλος έφυγε μόνο με δύο βαλίτσες και… την ερωμένη του
Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Μάρτα Γκάγια από τη Μαγιόρκα, η εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του 82χρονου τέως βασιλιά της Ισπανίας, είναι αυτή που κατά πάσα πιθανότητα τον συνόδεψε και στην «εξορία» του, αποκαλύπτουν τα ισπανικά Μέσα - «Με τη Σοφία έχει να κοιμηθεί από το 1976»

Σε υπερπολυτελή σουίτα του 7άστερου Emirates Palace στο Άμπου Ντάμπι που κοστίζει 10.000 βρετανικές λίρες η βραδιά, έχει καταλύσει ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος αναχώρησε από την Ισπανία τη Δευτέρα 3 Αυγούστου με ιδιωτικό αεροσκάφος, μαζί με τέσσερις άνδρες της προσωπικής του φρουράς και έναν σύμβουλό του.

Όμως και σε αυτή την ιδιότυπη «εξορία» του, όλα δείχνουν ότι συνοδεύεται από «την πιο πιστή του φίλη τα τελευταία 40 χρόνια».

Η ειδικευμένη σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας, Πιλάρ Έϊρ, έγραψε στο ισπανικό περιοδικό Lecturas: «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει, τον παρηγορεί. Έχουν βιώσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν το μέλλον τους μαζί.


Ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να εμφανιστεί δημόσια μαζί της. Το χρωστάει σε αυτήν, αλλά και σε εμάς».

Μάλιστα η ίδια ισχυρίστηκε στο άρθρο της πως ο Χουάν Κάρλος έφυγε από την Ισπανία με μόνο δύο βαλίτσες, με τα απολύτως «απαραίτητα».

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του Σοφία δεν έχουν μοιραστεί το ίδιο υπνοδωμάτιο από το 1976. Τότε ήταν που τον έπιασε με μία άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι του, ενώ υποτίθετο ότι ή απατημένη βασίλισσα είχε παραμείνει με την υπόλοιπη οικογένεια στη Μαγιόρκα.

Όπως ισχυρίζεται η Πιλάρ Έϊρ, η ερωμένη του Χουάν Κάρλος εγκατέλειψε την καλοκαιρινή κρουαζιέρα της για να βρεθεί μαζί του στο Άμπου Ντάμπι, μετά την απόφασή του να εξοριστεί από την Ισπανία, στη δίνη του τεράστιου οικονομικού σκανδάλου που ξέσπασε, όταν Ελβετοί εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για τραπεζικούς λογαριασμούς που φέρεται να κατέχει ο Χουάν Κάρλος σε φορολογικούς παραδείσους.

Τον Ιούνιο του 2020 ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Μαδρίτης ξεκίνησε έρευνα για την εμπλοκή του τέως βασιλιά στην συμφωνία κατασκευής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας στη Σαουδική Αραβία από ισπανική κοινοπραξία, το 2011. Σύμφωνα με όσα ερευνώνται, το 2008 ο τέως βασιλιάς είχε λάβει μέσω offshore 100 εκατ. δολάρια από τον τότε βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ, για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής από ισπανική κοινοπραξία.

Σε άλλον ισπανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο αναφέρθηκε σήμερα ότι η «πιο πιστή φίλη» του Χουάν Κάρλος θα μπορούσε να είναι η Μάρτα Γκάγια, η οποία στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί «η αγάπη της ζωής του».

Μάλιστα πριν τρία χρόνια, τον Ιούλιο του 2017, ο ‘’ασυγκράτητος γαλαζοαίματος’’ της Ισπανίας ο οποίος σύμφωνα με τον Ισπανό ιστορικό Αμαντέο Μαρτίνεζ Ινγκλές είχε 5.000 ερωμένες κατά τη διάρκεια της ζωής του, είχε καταγραφεί στις διακοπές του στην Ιρλανδία στο πλευρό της Μάρτα Γκάγια.

Τότε, ενώ όλη η ισπανική βασιλική οικογένεια παραθέριζε στη Μαγιόρκα, όπως κάθε χρόνο, παραδοσιακά, ο ίδιος είχε προτιμήσει να περάσει το καλοκαίρι του μακριά τους, ταξιδεύοντας στη Γαλικία, στο Σεν Τροπέ και στη συνέχεια στην Ιρλανδία.

Εκεί σε ένα μικρό χωριό, το Κλονμελόν, βορειοδυτικά του Δουβλίνου, βρέθηκε καλεσμένος στα εγκαίνια της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή όπου αποκαλύφθηκε ότι τον συνόδευε η αγαπημένη του Μάρτα Γκάγια.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ