2020-08-16 20:00:09
Φωτογραφία για Ερρίκα Πρεζεράκου: Eίδα το χέρι μου σε πολλά κομμάτια
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, το οποίο είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου της.

Η γνωστή αθλήτρια μετά τα ευχάριστα νέα πως οι γιατροί έσωσαν τον παράμεσό της, ο οποίος είναι λειτουργικός, αναρρώνει πλέον στην κατοικία της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για την περιπέτειά της αλλά και για την κατάσταση της υγείας της.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…» ανέφερε η διακεκριμένη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.


Στη συνέχεια η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε στην εφημερίδα: «Στην Κύθνο πήγα την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ήμουν στην πρώτη ημέρα. Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω. Άκουσα ένα “ντουπ” και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ».
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ