2020-08-18 15:30:23
Φωτογραφία για Χάρης Βαρθακούρης: Βάζει τα πράγματα στην θέση τους
Για την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, θέλησε να πάρει θέση η παρουσιάστρια του "Καλοκαίρι #not", Ναταλί Κάκαβα χθες στην εκπομπή της.

«Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Χαλάλι και το ξύλο», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής με χιούμορ βέβαια.

«Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι “χαλάλι το ξύλο” δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ωστόσο το θέμα αυτό πήρε κάποια διάσταση και έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έβαλε τέλος στα οποία σχόλια για την ανατροφή των παιδιών του.


«Όταν κάποιος υπερασπίζεται ένα 0,05% (μπορεί να λέω και πολύ) που δεν έπιασε το αστείο μου, η λογική λέει ότι ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία. Είναι μια «ΑΤΥΧΗΣ στιγμή» για όσους δεν ανήκουν στο 99,95% που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και αντιλήφθηκε το προφανές, ότι αστειεύομαι. Όλα στο βωμό δημιουργίας εντυπώσεων. Κι εγώ ο βλάκας τσιμπάω το δόλωμα... ΧΙΟΥΜΟΡ: είτε έχεις, είτε δεν έχεις. Όπως δεν υπάρχει «λίγο έγκυος» κάπως έτσι και με το χιούμορ. ΥΓ. Αναμένω «υπεράσπιση» γι’αυτούς που θεωρούν ότι η γη είναι επίπεδη. Harry Varthakouris», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ