2020-08-27 23:18:06
Φωτογραφία για Βοηθήστε να βρεθεί η κλεμμένη Aston Martin DB5-Δίνεται αμοιβή
Έχοντας γίνει διάσημος πρωταγωνιστώντας σε ταινίες του James Bond, ξεκινώντας από το “Goldfinger” του 1964 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα και το επερχόμενο “No Time To Die”, η Aston Martin DB5 είναι εύκολα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Μόνο 123 κομμάτια εκτιμάται ότι βρίσκονται ακόμα σε όλο τον κόσμο και ένα από αυτά έχει κλαπεί στις 18 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ενώ ήταν παρκαρισμένο στο Hawthorn Lane, στην περιοχή Wilmslow του Cheshire, κοντά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Κατασκευάστηκε το 1965 και αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες (1,3 εκατομμύρια δολάρια), μοιάζει με εκείνη που χρησιμοποιείται στις ταινίες 007 και όποιος έχει έγκυρες πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εύρεση της, θα λάβει αμοιβή 1.000 £ (1.312 $).

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κλοπή στο φως της ημέρας και θεωρήσαμε ότι έχει εθνική σημασία. Οι ηλικιωμένοι και οι νέοι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό το κλασικό όχημα, συνώνυμο με τον James Bond», σχολίασε ο Neil Thomas, Διευθυντής Ερευνητικών Υπηρεσιών της AX, ειδικός κατά της απάτης και κλοπής.


«Αυτό το όχημα ξεχωρίζει σίγουρα και θέλουμε να διατηρήσουμε ένα μικρό κομμάτι της βρετανικής ιστορίας, ελπίζουμε για την ασφαλή επιστροφή του κοντά μας. Ο επίσημος αριθμός πλαισίου της DB5, DB5 / 2058 / R, είναι συγκεκριμένος και θέλουμε να ακούσουμε καλά νέα από όποιον γνωρίζει κάτι για τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε μέσω αυτής της έκκλησης την έρευνα προκειμένου να βρούμε αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο. Ίσως να γνωρίζετε ακόμη και το άτομο που πήρε το όχημα – σας ζητάμε να κάνετε το σωστό και να έρθετε σε επαφή μαζί μας”, τόνισε.

Όσοι το έχουν εντοπίσει ή γνωρίζουν για το πού μπορεί να βρίσκεται να επικοινωνήσουν αμέσως με την εταιρεία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ