2020-08-28 14:40:10
Φωτογραφία για To φαβορί του ALPHA δεν είναι πια φαβορί; Η κίνηση του ΑΝΤ1 που ανατρέπει τις προβλέψεις...
Το trailer της σειράς "Αγγελική" φάνηκε ελπιδοφόρο. Η πλοκή είναι εμφανής (αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος ενός διαφημιστικού), υπάρχει αισθητική, ενώ και οι ερμηνείες δείχνουν μία ποιότητα.

Για κάποιους είναι και ένα σήριαλ-φαβορί που μπορεί να κάνει την έκπληξη που δεν κατάφερε να κάνει το "Έρωτας Μετά". Τα πράγματα, όμως, φαίνονται πολύ δύσκολα για το πουλέν του ALPHA  μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως μετακομίζουν οι "Άγριες Μέλισσες" στις 10, που σημαίνει ότι θα παίζουν απέναντι.

Όσο και η "Αγγελική" να ιντριγκάρει κάποιους, φαντάζει πολύ δύσκολο οι πιστοί τηλεθεατές των "Μελισσών" να τις εγκαταλείψουν για κάτι άλλο, ειδικά από τη στιγμή που το σήριαλ του ΑΝΤ1 ενισχύεται και σημαντικά στο cast με έναν Αργύρη Πανταζάρα που θεωρείται ότι "μεταφέρει" ένα φανατικό κοινό.

Ίσως ο ALPHA να πρέπει να σκεφτεί να τοποθετήσει την "Αγγελική" στις 9, για να μην καταδικάσει το πιο δυνατό φορμάτ του. Ίσως να θεωρούν ότι ένα δραματικό σήριαλ που έχει στο επίκεντρο τον βιασμό ταιριάζει για μία πιο προχωρημένη ώρα, ωστόσο ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι εκτιμούν πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να σημειώσει πανω από 14% απέναντι στο πολυβόλο των "Μελισσών".

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ