2020-09-02 18:00:24
Φωτογραφία για Δεν σταματάνε οι ανατροπές στο πρόγραμμα του ALPHA!
Oλοκληρώνεται σιγά σιγά ο προγραμματισμός του ALPHA για τη νέα σεζόν με τις νέες πρεμιέρες που έρχονται από τις 12 Σεπτεμβρίου και μετά.

Συγκεκριμένα, το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” έρχεται στον ALPHA το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί. Στις 13.50 την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού με τη νέα της ομάδα και το “Καλύτερα δε γίνεται”, ενώ το βράδυ στις 21.00 κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά με τίτλο "Αγγελική". 

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα μετά τις υπόλοιπες ζωντανές εκπομπές έρχεται η νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το “Pop up” θα ξεκινά στις 13.50 και θα οκλοκηρώνεται στις 15.45.

Την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και το “Ελα στη θέση μου” με την 5η σεζόν, ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα προβάλλεται με δίωρο επεισόδιο η “Αγγελική”.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00 θα παίζεται “Η Μουρμούρα” για 8η σεζόν, αρχής γενομένης την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.


Την Πέμπτη 17/9 στις 21.00 κάνει πρεμιέρα ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” με τον Εκτορα Μποτρίνι που θα είναι μια φορά την εβδομάδα και αμέσως μετά στις 22.00 έρχεται το “The Bachelor”, το οποίο θα προβάλλεται, ωστόσο, δυο φορές την εβδομάδα.

Όσο για τη δεύτερη μέρα, πέραν της Πέμπτης, που προανέφερα αυτή θα είναι ή το Σάββατο ή η Κυριακή.

Αυτός είναι ο προγραμματισμός του καναλιού του ALPHA που όπως όλα τα κανάλια μπαίνει δυνατά στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

YouFly.gr

Τίνα Μεσσαροπούλου 

Πηγή: TVNEA.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο MLS θα συνεχίσει ο Ιγκουαϊν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο MLS θα συνεχίσει ο Ιγκουαϊν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ