2020-09-04 18:00:06
Φωτογραφία για «Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα.Υπήρχε ανάγκη να συμβεί;»
Στην εκπομπή του OPEN "Καλοκαίρι #not" παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης και μίλησε για το Big Brother τονίζοντας, πως δεν αντέχεται. Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργα Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα σία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Αν μπορούσε να σταματήσει και τώρα, θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη να συμβεί και προσθέτει κάτι; Εγώ πιστεύω ότι αφαιρεί πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση»,είπε αρχικά ο Γιώργος Γαλίτης.

 «Είχα την χαρά να τον έχω παραγωγό και στην περσινή παράσταση και πρόπερσι. Για εμένα ήταν από τις πιο καλές κι έντιμες συνεργασίες που είχα. Πέρα του ταλέντου, έναν ωραίο λαϊκό καλλιτέχνη πολλοί θα τον αμφισβητήσουν. Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά, βλέπω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, που στην σκηνή επάνω αυτό που λέμε ιδρώνει τη φανέλα κι από εκεί και πέρα στην επαγγελματική σχέση ένιωσα ότι έχω να κάνω με ένα πολύ έντιμο άνθρωπο. Η παράσταση που κάναμε πέρυσι ήταν υψηλής αισθητικής, έδωσε χρήματα για ένα μικρό θέατρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σε ένα κεντρικότατο θέατρο» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ