2020-09-06 16:00:19
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: «Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στη «Real life» και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή την πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, «Still Standing». Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δώσει την δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια και τις «κακές γλώσσες».

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τη μέρα που ξεκίνησες τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα κανάλια;

Είναι πολύ διαφορετικά τα μεγέθη. Είναι στιγμές που το συνειδητοποιώ και κάποιες άλλες που νιώθω ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αντιλαμβάνομαι από την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου ότι έχω κάνει πολλά μεγάλα βήματα. Όταν είμαι στο πλατό και κάνω τη δουλειά μου, και πάλι υπάρχουν στιγμές που λέω «Θεέ μου, δεν το πιστεύω ότι κάνω εγώ εκπομπή μπροστά τις κάμερες».

Ακόμα;

Ακόμα, ναι. Φοβερό ε; Επειδή από τους γονείς και τη γιαγιά μου έμαθα να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα καλά μού έρχονται, αυτό μου έγινε βίωμα και μόνιμος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων
. Αυτόματα αυτό σε κάνει να μην καβαλάς το καλάμι. Νιώθω ότι κάνω μια δουλειά που αγαπάω και τίποτα παραπάνω. Με κάνει πολύ ευτυχισμένη το ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό με το πλατό και τις κάμερες το έπαθα ένα βράδυ. Κάναμε γυρίσματα, είχαμε τελειώσει πάλι αργά και την ώρα που έκλειναν τα φώτα μού ήρθε πάλι η σκέψη. Αυτό που κάνει είναι κάτι πολύ όμορφο και δεν συμβαίνει σε πολλούς. Θα ήθελαν πολλοί συνάδελφοι μου να κάνουν μια ωραία διαδρομή και δεν τυχαίνει σε όλους. Κι εμένα μου έχει τύχει να αισθανθώ έτσι. Νιώθω πολύ τυχερή.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο χαρακτήρας σου έχει αλλοιωθεί Πάντα θα βρουν να πουν κάτι για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μου. Επίσης, δεν γίνεται να μας αγαπούν όλοι και να τους αγαπάμε όλους, γιατί αυτό δεν είναι αληθινό. Είναι όλα συναισθήματα – και τα καλά και τα άσχημα. Απλά δεν θέλω τα αρνητικά συναισθήματα να είναι εμπαθή. Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα.

Έχεις βιώσει εμπάθεια;

Ευτυχώς, όχι πολύ. Περισσότερο νιώθω ότι με αγαπούν, όπως κι εγώ συμπαθώ πάρα πολλούς συναδέλφους. Εκτιμώ όλο τον κόσμο και το σέβομαι

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ