2020-09-07 17:40:33
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Σοφία Βόσσου
Η Σοφία Βόσσου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espressο», εισήχθη εσπευσμένα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας σε νοσοκομείο της Αθήνας, αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας και άλλοτε συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έκανε το τηλεοπτικό comeback του μέσα από το «Big Brother», που, σημειωτέον, έχει ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το περιβάλλον της Σοφίας Βόσσου πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτειας υγείας της, ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι. Οι πόνοι της ήταν αφόρητοι, με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Όταν άλλωστε τόσο σοβαρό το πρόβλημα που δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια.

Η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της Eρασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ