2020-09-07 19:40:09
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «42 Βαθμοί Κελσίου»
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι η σειρά «Έτερος εγώ» στην Cosmote Tv, το συνδρομητικό κανάλι, ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά. Είναι ένα ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ –  με τίτλο «42 βαθμοί Κελσίου» η οποία αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές του 2021.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, και πιθανότατα και το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη, οι συντελεστές της σειράς «42 βαθμοί Κελσίου» θα βρίσκονται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της σειράς.

Εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ήδη από το καλοκαίρι. Στην συνέχεια, όμως, θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν στις σκηνές στην Αθήνα.

Η νέα σειρά «42 βαθμοί Κελσίου» αποτελείται από ένα δυνατό καστ μεγάλων πρωταγωνιστών. 

Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού

ο οποίος έχει αλλάξει αισθητά την εμφάνισή του όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες. Η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλεξανδρος Λογοθέτης και ο Ιβαν Σβιταιλο.


 Το καστ της σειράς συμπληρώνουν πολλοί νέοι ηθοποιοί όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι. 

Ο Κώστας Νικούλι έχει βραβευτεί με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Έκπληξη αποτελεί και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαριάς – Θαλασσινής Μποσταντζόγλου.

Τέλος, όσον αφορά στην υποθεσή, μια γυναίκα επιστρέφει στην Κέρκυρα έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν. Στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της.

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η ηρωίδα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με οικογενειακά μυστικά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ