2020-09-08 09:24:42
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στα Κατεχόμενα - Σε εξέλιξη η άσκηση Κύπρου-Βρετανίας
Η Τουρκία, όπως αναφέρει, συνεχίζει την άσκηση «χρησιμοποιώντας τα πυρομαχικά και τα οπλικά συστήματα που έχει αναπτύξει τοπικά και εθνικά

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται, σήμερα, η άσκηση «Καταιγίδα Μεσογείου», η οποία διεξάγεται στην Κατεχόμενη Κύπρο με τη συμμετοχή της Τουρκίας μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Το τουρκικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι η άσκηση έρευνας και διάσωσης του «μάρτυρα Τζενγκίζ Τοπέλ» εκτελείται όπως είχε προγραμματιστεί κάθε χρόνο σε θάλασσα, αέρα και ξηρά και σήμερα πραγματοποιείται το σκέλος που αφορά την θάλασσα.

Η Τουρκία, αναφέρεται, συνεχίζει με επιτυχία την άσκηση όπως είχε προγραμματισθεί χρησιμοποιώντας τα πυρομαχικά και τα οπλικά συστήματα που έχει αναπτύξει τοπικά και εθνικά.

Σε δηλώσεις του, χθες, μετά την έναρξη της άσκησης, ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ χαιρέτισε την έναρξη της κοινής άσκησης με την Τουρκία, αναφέροντας ότι παρά το ότι τάσσονται υπέρ της ειρήνης της συμφιλίωσης και της φιλίας, είναι αποφασισμένοι, όπως είπε να συνεχίσουν να προστατεύουν τα δικαιώματά και συμφέροντα τους.

Την ίδια ώρα διεξάγεται στον θαλάσσιο χώρο της Κύπρου άσκηση έρευνας και διάσωσης των κυπριακών και των βρετανικών δυνάμεων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ