2020-09-10 10:30:15
Φωτογραφία για ΗΠΑ - Γερουσιαστής Μενέντεζ για Μόρια:
«Είμαι λυπημένος για τα τραγικά νέα από την Ελλάδα όπου ο υπεράριθμος καταυλισμός της Μόρια στη Λέσβο έπιασε φωτιά», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Twitter

Το «καμπανάκι» προς τη διεθνή κοινότητα, προκειμένου να γίνουν πιο ουσιαστικές κινήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης του προσφυγικού-μεταναστευτικού έκρουσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας, στη Λέσβο.

Ο Μενέντεζ, με ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε λυπημένος και τόνισε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει περισσότερα, σε συνεργασία με την Ελλάδα και την ΕΕ, προκειμένου να παρέχει υποστήριξη στους μετανάστες και στους πρόσφυγες.

«Είμαι λυπημένος για τα τραγικά νέα από την Ελλάδα όπου ο υπεράριθμος καταυλισμός της Μόρια στη Λέσβο έπιασε φωτιά και εκτόπισε περισσότερους από 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει περισσότερα για να συνεργαστεί με την Ελλάδα και την ΕΕ, για την υποστήριξη και προστασία αυτών των ευάλωτων ανθρώπων», έγραψε χαρακτηριστικά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ